Brändit

PowAir on keskittynyt hajunpoistotuotteisiin ja tarjoaa tuotteita jotka poistavat hajuja ilmasta ja pinnoilta pysyvästi. Toisin kuin monet muut brändit, PowAir ei ole pelkkä peittohajuste vaan aito hajunpoistaja. PowAirin tuotteet ovat turvallisia käyttää myös ihmisten ja eläinten lähettyvillä. PowAir tuotteet on valmistettu Kanadassa.

Purellin käsidesit ovat erittäin tehokkaita ja silti helliä käsille. Purellia käyttäessäsi voit luottaa siihen, että tuote on vastuullisesti valmistettu ja tehokas!

Purell käsidesit kehitettiin vuonna 1988 Gojon toimesta USA:n terveydenhoidon ja ravintoloiden käyttöön kohteisiin, joissa vettä ei ollut saatavilla. Tuote oli heti valtava menestys: Sen lisäksi että se oli tehokas ja pystyi tuhoamaan jopa 99,99% yleisimmistä bakteereista, se oli myös käytännöllinen, hellä ja miellyttävä käyttää. Annostelijat ja pullot oli helppoa laittaa minne vain, joten hyvä käsihygienia ei ollut enää riippuvainen pesualtaiden määrästä.

Tänä päivänä Purell on yksi kaikkein tunnetuimmista käsidesi brandeista maailmanlaajuisesti!

Tänä päivänä Purell merkillä on saatavilla myös Purell Healthy Soap saippuaa ES8 järjestelmään.

Gojo on perustettu jo vuonna 1946 ja yritys on keskittynyt nimenomaan käsihygieniaan siitä lähtien. Gojo brändillä myydään yhtiön saippuoita, joista löytyy vaihtoehtoja jokaiselle toimialalle aina raskaasta teollisuudesta ruoan prosessointiin, hotelleihin ja leikkaussaleihin saakka!  

Haluatko lisätietoja?

Ota meihin yhteyttä, niin etsitään parhaiten teidän tarpeisiin soveltuvat ratkaisut.