Tilaus-ja sopimusehdot

Toimitusehdot

Tuotteiden markkinoijana ja myyjänä toimii Pohjolan Pesmat Oy
• Pohjolan Pesmat Oy
• Rekolankulma 8, 63300 Alavus
• Y-tunnus 0746235-5
045 612 6232
tero@pesmat.fi
www.pesmat.fi

Asiakaspalvelun aukioloaika arkipäivisin klo 8.30 – 16.00. Asiakaspalveluumme voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: tero@pesmat.fi

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tilaukseen sovelletaan tällä sivustolla tilaushetkellä olevaa tuotteen hintaa. Hintoihin lisätään tilaushetkellä voimassa olevat toimituskulut valitun toimitustavan mukaisesti. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Myymme ja toimitamme tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Emme toimita tuotteita Ahvenanmaalle.

Tilauksen voi tehdä verkkokaupassamme ja maksamalla sen verkkomaksulla.

Tilauksen yhteydessä jätettyjä yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille, kerätä tai käytetä suoramarkkinointiin ilman erillistä sopimusta, kuten esimerkiksi uutiskirjeen tilaamista. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Lähetämme tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Huomaathan tilattavan tuotteen myyntiyksikön! Myymme tuotteita erillaisilla myyntiyksiköillä mm. kappale (kpl), rulla (rll) ja laatikko (ltk). Pyrimme siihen, että jokaisella tuotteella on kerrottuna myös täyden laatikon tiedot esimerkiksi 3 kpl / ltk.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta, toimitustavasta ja toimituspaikasta riippuen 3-5 työpäivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupassamme, mikäli tieto on tilaushetkellä käytettävissämme tai muulla tavoin (sähköposti, tekstiviesti, puhelin) toimituksen yhteydessä.

Klo 11 jälkeen tulleet tilaukset käsitellään vasta seuraavana työpäivänä.

Ylivoimainen este

Emme vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy verkkokauppamme vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, lakoista, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta toimintaamme vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Vaarallisiksi luokitellut aineet (VAK) toimitetaan ainoastaan perilletoimituksena (Toimitus kotiin / työpaikalle tai lavatoimitus). Varaamme oikeuden muuttaa asiakkaan valitsemaa toimitustapaa, jos tilattujen tuotteiden ominaisuuden, koon tai määrän vuoksi toimitustapa ei ole mahdollinen. Muutoksesta ei aiheudu lisäkuluja tilaajalle.

Nouto myymälästä 0,00 €
Toimitus Postin toimipiste 7,90 €
Hinnat sisältävät alv 24%

HUOM! Emme toimita tavaraa Ahvenanmaalle.

Talviaikaan otettava huomioon tilattaessa nesteitä esim. nestesaippuat ja käsivoiteet, että lämpimiä kuljetuksia on tarjolla vain Posti kotimaan rahti, sekä Kaukokiito.

Vaihto- ja palautusehdot

Kuluttajasuojalain ja tuotevastuulain tarkoittaman suojan lisäksi mahdollisesti myönnettävät takuut on mainittu erikseen tuotteen kohdalla. Jos mainintaa takuusta ei ole, tuotteille ei myönnetä kuluttajasuojalain ja tuotevastuulain tarkoittamaa vastuuta laajempaa suojaa. Mahdollinen takuuaika alkaa tilausvahvistuksen päiväyksestä.

Takuuvastuu edellyttää, että tuotetta on käytetty valmistajan ja myyjän ohjeiden mukaisesti. Pohjolan Pesmat Oy vapautuu takuuvastuusta, jos on todennäköistä, että tuotteen huonontuminen tai vioittuminen on johtunut kuluttajan toiminnasta. Takuun piiriin eivät kuulu normaalin käytön aiheuttamat tuotteen kulumiset.

Aina ennen tuotteen lähettämistä takuukäsittelyyn sinun on otettava meihin yhteyttä sähköpostilla: tero@pesmat.fi. Yhteydenottosi jälkeen annamme lisäohjeet takuukäsittelyä varten. Jos pyydämme palauttamaan tuotteen takuukäsittelyä varten, sinun tulee toimittaa tuote meille saamiesi ohjeiden mukaan.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautusosoite:
Pohjolan Pesmat Oy
Rekolankulma 8
63300 Alavus

Lähetetyistä, mutta noutamattomista tilauksista perimme asiakkaalta rahti- ja käsittelykulut alk. 7,90 €.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 7 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotetta vastaanotettaessa tehtävä merkintä vaurioista kuljetusasiakirjaan.

Maksuehdot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Maksutavat

Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla.